Skärholmen

Idag så tog jag en runda i skärholmen tillsammans med Ellen och Malin!
Jag har faktiskt aldrig varit där och shoppat förut, så det var skoj.

Fick hem lite saker och är grymt nöjd över mina köp!
En skinnjacka, en tjockare tröja och en poncho. Jag hade tänkt köpa hörlurar också, men det glömde jag totalt bort så får väl göra det någon annan gång..


Man blir så glad!


Ny design

Som ni ser så håller jag på med en ny design till bloggen.. Den är långt ifrån klar, men just nu så orkar/hinner jag inte fixa mer.


Nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning inför en dag i skärholmen med Ellen och Malin!

En vanlig dag..

..I lägenheten.
Jag har absolut ingenting att göra, funderar på att  bege mig mot österäng om en stund.Saknare!

Jag saknar verkligen vintern/våren 2010! Det var så himla KUL då med alla utgångar och roligt folk som man träffade på! Kollar tillbaka i min gamla blogg (tack gode gud att jag inte tog bort den!) och bara myser över det jag har skrivit. Saknar sportbaren med folket, känslan av att komma hem lagom full, vakna lagom bakis och inse att kvällen innan faktiskt var väldigt lyckad trots allt.
Den vintern mådde jag faktiskt väldigt bra, jag lärde känna så mycket nytt folk och tror faktiskt att jag själv blev en mycket öppnare och självsäkrare person.

Musiksmak

Lite intressant.. För ett par år sedan klarade jag knappt av att lyssna på Red Hot Chili Peppers. Jag vet faktiskt inte varför, tyckte helt enkelt att det var något med deras stil som var.. Gräslig!
Nu i sommar har jag ägnat en hel del tid i bilen med bandit och eftersom att RHCP ska spela i höst så går de konstant på radio. Nu tycker jag.. att de är bra! Riktigt bra! Konstigt det där..

Här kommer jag i fortsättningen mest skriva om små saker jag funderar över. Avskrivarblogg kan man nog kalla det ;) Kanske kommer upp annat också, men inläggen är inte speciellt planerade och genomarbetade om man säger så, skriver det jag har lust med utan att fundera över vad ni vill läsa om.

Vill ni ha mer genomtänkta inlägg kan ni besöka min andra blogg everythingfadestogray.blogg.se

Hej!
Jag heter Tove och är 22 år, har precis börjat plugga till sjuksköterska på Linköpings universitet i Norrköping och trivs hittills hur bra som helst.
Ett stort intresse som jag har är fotograring.

Här kommer ni kunna läsa om min vardag och ta del av mina fotografier.