Babbel

Gud så jag är trött! Så trött så jag skulle kunna luta mig tillbaka, stänga ögonen och bara somna som en stock på bussen som jag sitter på just nu.
Tror dock inte att det är någon vidare bra idé, för det första så är jag inte helt bekväm med att vara den enda som åker med bussen (liten "nojja" som jag har) och för det andra skulle jag mycket väl kunna vakna instängd i bussgaraget (okej, kanske inte riktigt.. Men ni fattar!)
Jaja, jag får se hur det blir.

För tillfället har jag inget annat att skriva än att min helg faktiskt har varit ganska så mysig, jag har helt enkelt fått umgås med de som jag tycker så mycket om att jag blir varm i kroppen bara av att tänka på att jag har så underbara människor runt mig!
Först hade jag mina fina tjejer (tjejor? Hur var det nu?) hos mig, god mat och sällskapsspel och en Tove som somnade först av oss alla i soffan, kan det bli bättre?
Sedan åkte jag till den bästa killen i världen och myste järnet (och gick på stan i Stockholm och lite annat som inte är lika viktigt).

Toppenhelg helt enkelt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej!
Tove heter jag och är en musik- och filmälskande crazy cat lady. Fotografering är också roligt!
Jag pluggar just nu till sjuksköterska i Norrköping men tar examen till sommaren och får se vart livet bär av efter det!