Bra slut på en dålig början på en bra dag!

Steg upp i morse och kände mig riktigt glad! Solen sken in mellan persiennerna och jag hade redan planerat min morgon. Jag måste verkligen veta vad jag ska göra under dagen för att må så där riktigt bra, annars känns det bara som att dagen flyger förbi utan att jag hinner få något gjort alls.

Jag gick iallafall upp, gjorde mig i ordning och tog en promenad ner på stan i det kyliga men ändå soliga vädret. Tog en tripp ner mot um för att skriva ut ett nytt recept på mina små piller, därefter så promenerade jag vidare mot vårdcentralen för att hämta ut receptet. Tror ni dom hade receptet inne?! Icke! Där förstördes min morgon.. Ja, det kanske låter patetiskt, jag kanske överreagerade, men jag kan faktiskt inte hjälpa det! I min frustration så råkade jag slänga ur mig att jag inte bor i Södertälje i vanliga fall och därför inte kan hämta ut receptet på några dagar om dom beställer hem det. Då får jag tillbaka att jag inte får köpa pillrena rabatterat för att jag inte bor i stockholms landsting! Måste alltså betala 200:- mer för att hämta ut mina piller.. Uuunderbart!
Här får ni en liten läsvärd länk som jag tycker beskriver utmärkt hur vårt samhälle ser ut idag...

Jaja, jag ska inte vara bitter, jag blev iallafall på lite bättre humör efter att ha gått runt på stan i solen. Fick med mig en mascara, lite badskum och ett paket med avfärgningsmedel - Yes, jag ska bli blond igen! Får se hur länge det håller..

En liten palm fick också följa med hem från Vagnhärad, gillar min lilla fina hörna <3


Kommentarer
Postat av: Lina

Åh älskar bilderna, dom var mysiga som fan på nått vänster :D

2012-03-06 @ 10:20:58
URL: http://linolej.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej!
Tove heter jag och är en musik- och filmälskande crazy cat lady. Fotografering är också roligt!
Jag pluggar just nu till sjuksköterska i Norrköping men tar examen till sommaren och får se vart livet bär av efter det!