Jag lever!

Jag har inte gått och dött någonstans, jag har bara lite mycket att göra i vardagen men ändå väldigt lite att skriva om här i bloggen. Hur kul är det egentligen att berätta om sin vardag när samma saker händer varje dag? Jobba - rida - ev. träna - sova. Nej, inte så kul..


Idag har det iallafall hänt något nytt, jag var och kollade på en ny lägenhet som jag kanske ska flytta till.. Redan i juni! "Pang" sa det bara så insåg jag att jag inte kommer få ha kvar min lägenhet, som jag bor i nu, efter augusti.
Den här lägenheten är iallafall väldigt mysig, en etta med kök. Tyvärr så har den varken badkar eller uteplats, två saker som egentligen är väldigt viktiga för mig. Men annars var den väldigt fin med bra planlösning och två stora klädkammare. Det blir nog bra! :)


(random bild från någon halloween..)


Jag fick en fråga också angående högskoleprovet.. Egentligen så tror jag inte att det är så svårt, bara man har förberett sig ordentligt innan. Matten ligger på samma nivå som man läste första året i gymnasiet (Matte A) och ser man till att repetera den ordentligt så går det nog galant. Däremot så tyckte jag att svenskan var lite krångligare, och då har jag ändå väldigt lätt för svenska i vanliga fall. Jag har hört att det är bra att läsa mycket dagstidningar som förberedelse. Engelskan var mycket lättare än jag trodde att den skulle vara :)
Det som var mitt största problem med provet var tiden, jag hann helt enkelt inte läsa allt och svara på allt. Känner jag mig stressad blir jag dessutom ofokuserad och då går det ju inte mycket bättre..
Jag har fått svar på vad jag fick för poäng och jag blev faktiskt positivt överraskad (det betyder inte att poängen var speciellt höga..). Jag kommer definitivt skriva fler prov och försöka få mycket bättre resultat.
Blev ni klokare? haha..


Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite, mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej!
Tove heter jag och är en musik- och filmälskande crazy cat lady. Fotografering är också roligt!
Jag pluggar just nu till sjuksköterska i Norrköping men tar examen till sommaren och får se vart livet bär av efter det!