Helgen och lite annat

Nu var det ett tag sedan ni hörde något ifrån mig, jag har haft en del annat för mig och inte riktigt hittat motivation till att uppdatera bloggen.
 
I helgen var jag hemma igen! Myste med sebbe, tog en spontan trip till västerås, red båda mina hästar och hade det jättebra. Det enda som inte var bra med helgen var att den tog slut och jag var tvungen att lämna allt igen, och att min kamera gick sönder. Yes, jag lyckades lägga kameran i samma påse som en matlåda som läckte ut en massa sås över hela kameran. Inte så kul, nej. Vad fan skulle jag ha den där för?
Något som kanske kan ses som positivt med det här är att det är ett bra tillfälle för mig att köpa en fullformatskamera som jag har suktat efter ett tag.
 
Jag har iallafall lånat hem en bok från biblioteket "professionell porträttretuschering" av scott kelby - jag älskar scott kelby! Så nu ska jag passa på att träna retuschering medan jag inte har någon kamera.
 
Visstja, jag har köpt springskor också. Så jag ska börja springa nu, känner att min kondition har blivit värdelös sedan jag slutade rida och flyttade hit (fast jag har inte slutat rida, jag har bara ett litet uppehåll just nu).
 
 
 
Efter/före (2.5 år gammal bild)
 
 
Annan redigering
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej!
Tove heter jag och är en musik- och filmälskande crazy cat lady. Fotografering är också roligt!
Jag pluggar just nu till sjuksköterska i Norrköping men tar examen till sommaren och får se vart livet bär av efter det!