Rutiner

Jag måste verkligen börja med rutiner i vardagen, känner att jag blir trött och ofokuserad annars.
Först och främst så måste jag verkligen ta tag i min kost nu. Nej, jag tänker inte börja banta och köra någon omdiskuterad 5:2-diet (även om jag inte tror att den är så dum), jag ska dra ner på kolhydrater, sluta äta gluten och eventuellt börja köpa laktosfria mjölkprodukter. Mycket sallad och laga allt från grunden, inget halvfabrikat (eller iallafall mindre).
Jag blir så himla trött av att äta dålig mat, jag märker på en gång om jag har ätit någon form av snabba kolhydrater! Varför ska jag utsätta mig för det? Det finns ju faktiskt god mat som dessutom är bra.
 
Sedan så ska jag börja skilja på skoltid och fritid. Både för att jag verkligen ska komma in i pluggandet, men även för att jag ska kunna njuta fullt ut av min fritid utan att känna mig stressad.
 
Jag ska dessutom börja gå och lägga mig i tid på kvällarna. Har man inga rutiner så blir det lätt så att man fastnar vid något när man kommer hem (dator, sängen, mobilen eller något spel) och sedan så är man uppe sent för att hinna med det man ska.
 
Sist men inte minst så ska jag börja ta tag i mitt fotande igen. Jag har redan varit ute på några rundor här i stan och varför ska jag låta bli att lägga tid på något som jag tycker är så himla roligt? Jag blir lat och fastnar inne istället..
 
Jag hade finbesök x2 i helgen!
Först kom mamma över i fredags och i lördags kom sebbe och stannade till imorse. Mys!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej!
Tove heter jag och är en musik- och filmälskande crazy cat lady. Fotografering är också roligt!
Jag pluggar just nu till sjuksköterska i Norrköping men tar examen till sommaren och får se vart livet bär av efter det!