25 juli

Jag vill ha tillbaka mitt superlånga, superfina hår! Nu känns det bara kort, tunnt och slitet :( Undrar om jag någonsin kommer få tillbaka det som det var..


-


13 juli

Idag är jag ledig! Jag vaknade halv 12 imorse, hatar att vakna så sent! Det känns som att halva dagen försvinner. Helst vill jag vakna 9 och vara pigg, allra senast 10.
Imorgon ska jag jobba kväll, sedan är jag ledig fredag och så jobbar jag hela helgen.

Nu ska jag fixa mig i ordning och sedan sticka ut och kolla upp foto-områden här i trakterna. <3


-

Känner att bloggen är väldigt tråkig just nu, det beror på allt som händer runt omkring mig.
Jag jobbar, jag har precis flyttat till Södertälje och det är sommar så jag är ute väldigt mycket.

3 Juli

Äntligen ledig! Iallafall för en dag, men sedan börjar en mycket lindrigare vecka för mig. Den här helgen har varit sjukt jobbig, jobbat två pass om dagen (7-11 och 16-21) både lördag och söndag. Man kan inte ens njuta av de 5 timmar som man fick vara ledig mitt på dagen, det enda man tänkte på var att man skulle iväg igen.
Älskar dock mitt jobb, älskar min runda. Jag åker bil ganska långa sträckor ut på landet så får "pauser" hela tiden då jag kan sitta och chilla med musik eller radio. Dessutom så är det inte heller speciellt stressigt, förutom vissa dagar.
Aja, nog om jobbet..

Imorgon fyller jag 20 år! Har dock inte varit så förväntansfull som vissa verkar vara. Visst, man får gå själv på systemet, men vad mer liksom? Har inte ens pengar till att köpa alkohol just nu, haha!
Har betalat första månaden på min lägenhet nu också och dessutom fått nyklarna, det här kan nog bli hur bra som helst! Superglad och förväntansfull tjej här! :) Imorgon ska jag och pappa dit och städa ur den, sedan flyttar jag i slutet av veckan!

Jobb

Nu ska jag hinka i mig lite kaffe och sedan bege mig till jobbet. Känner mig inte så peppad just nu!

Hard rock café i barcelona


1 juli

Allt flyter på fint just nu. Fått nycklarna till nya lägenheten och ska flytta in där nästa vecka. Innan jag flyttar in måste jag dock rensa ur allt som den förra som bodde där har lämnat, skura rent allt och måla om väggarna. Det kommer nog bli lite jobb, men jag känner mig motiverad till att göra det fint!
Om tre dagar fyller jag år och om en vecka ska jag ha min lilla inflyttnings/födelsedagsfest :)

Hej!
Jag heter Tove och är 22 år, har precis börjat plugga till sjuksköterska på Linköpings universitet i Norrköping och trivs hittills hur bra som helst.
Ett stort intresse som jag har är fotograring.

Här kommer ni kunna läsa om min vardag och ta del av mina fotografier.