Upp, ner, hit och dit

Tjohej, var ett tag sedan som jag skrev nu. Det beror väl på att jag egentligen inte har så mycket roligt att komma med just nu och då kan man väl lika gärna låta bli att försöka. Tänkte ändå uppdatera lite nu, så inte bloggen skriker av min frånvaro..

Jag var i Södertälje och hos Sebbe hela förra helgen, vi kollade på en hel del superbra filmer (både sådana man sett och inte sett) och chillade galet.
I måndags var jag i Trosa och skrev på kontrakt och det känns riktigt bra! Jag flyttar den 1a december och längtar hur mycket som helst tills dess. Ska bli skönt att äntligen få flytta hemifrån på riktigt, det har blivit så mycket hoppande fram och tillbaka sista tiden.
Annars så har det faktiskt inte hänt så mycket och det kan ju bero på att jag inte är den piggaste just nu. Vi behöver ju inte gå in på detaljer men jag kan iallafall säga att jag inte orkar någonting alls just nu. Jag går upp på morgonen, jobbar, kommer hem, lägger mig i sängen och chillar framför datorn innan jag går och lägger mig. Visst låter det kul?!

(ps. mitt hår ser -f ö r j ä v l i g t- ut nu! Det ser ut som att jag har en stoor köttbullshalva på min högra sida, bara för att jag har håret uppklippt och just nu låter det växa ut igen. Är vid det där uschjagvillbaraklippabortalltgaah-stadiumet nu ;) )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej!
Tove heter jag och är en musik- och filmälskande crazy cat lady. Fotografering är också roligt!
Jag pluggar just nu till sjuksköterska i Norrköping men tar examen till sommaren och får se vart livet bär av efter det!