Högskoleprovet

Fy fan vilken dag det har varit! Gick upp 06.00 imorse (på min lediga dag!) och tog mig iväg till nyköping. Skrev högskoleprov hela dagen och var klar 16.20. Usch och fy och blä, mitt huvud känns som att det är proppat med pomull och nu simmar runt i ett helt hav med svallande vågor, jag är med andra ord inte riktigt i form för att kunna tänka mer idag..

Migrän

Vaknade med migrän imorse men pinade mig ändå iväg till jobbet och tänkte att det skulle gå över, men det gjorde det inte så jag sjukskrev mig på eftermiddagen och åkte hem istället. Nu har det släppt lite, men huvudvärken ersätts istället av trötthet. Usch!
Jag som inte trodde att jag kunde få migrän, men nu har jag fått det två eller tre gånger sedan i vintras..

Kattskrälle

Vaknade med den här lilla presenten bredvid mig imorse, slemmig och fin var den..


Nu vet jag!

Nu har jag kommit på vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill jobba med, och jag ska verkligen försöka kämpa för att det ska bli som jag vill.
Jag tänker inte skriva ut mina drömmar här, om jag inte skulle klara det som krävs, men kan iallafall berätta att man behöver en ganska hög utbildning.

Håll tummarna för mig på lördag då jag gör högskoleprovet! <3

(bidrar med en söt bild på grabbarna!)


Rosor

Fick rosor förra veckan av min fina <3


22 mars

Förlåt för dålig uppdatering, jag har väldigt mycket saker för mig hela tiden..

Galet vad tidigt våren kom i år. 15 grader ute och strålande sol, blommor i hela rabatten och en massa bin. Jag såg till och med fjärilar idag och det är inte ens april!
Kom precis till Österäng och ska alldeles strax gå ut till stallet och pyssla med pållen, kommer nog vara ute ett bra tag för jag verkligen älskar att vara ute i sådant här väder!

Full fart

Känner att jag har lite för mycket att göra just nu, kommer knappt ha någon fritid den här veckan! Jag förstår ärligt talat inte hur jag lyckas, det känns som att det ofta blir så här för mig!

Är det inte jobb så är det häst, och är det inte det så är det kompisar, extrajobb eller andra små äventyr..

Men men.. Varför klaga? Det är ju trots allt vår! :D


Me like!

Den kommande veckan ser ut att bli riktigt härlig, underbart!
Nu öser dock regnet ner, tur att man hann hem från stallet innan det satte igång ordentligt!
Nu blir det pannkakor för mig, nomnom :D


Tisdag

Då var även den här dagen avklarad. Sitter här helt ensam i min ostädade lägenhet och känner hur ögonlocken sakta blir tyngre och tyngre, jag är faktiskt riktigt trött. Egentligen borde jag gå och lägga mig, men som vanligt så håller datorn mig vaken. Det är underligt hur beroende man kan vara av en dator, jag har suttit hela kvällen och pendlat mellan ett antal olika forum och bloggar på nätet i hopp om att det någon gång ska bli en uppdatering på någon av sidorna. Vilket liv man har?

Min fina kille var iallafall underbar idag när jag red ut med Lina :)Bra slut på en dålig början på en bra dag!

Steg upp i morse och kände mig riktigt glad! Solen sken in mellan persiennerna och jag hade redan planerat min morgon. Jag måste verkligen veta vad jag ska göra under dagen för att må så där riktigt bra, annars känns det bara som att dagen flyger förbi utan att jag hinner få något gjort alls.

Jag gick iallafall upp, gjorde mig i ordning och tog en promenad ner på stan i det kyliga men ändå soliga vädret. Tog en tripp ner mot um för att skriva ut ett nytt recept på mina små piller, därefter så promenerade jag vidare mot vårdcentralen för att hämta ut receptet. Tror ni dom hade receptet inne?! Icke! Där förstördes min morgon.. Ja, det kanske låter patetiskt, jag kanske överreagerade, men jag kan faktiskt inte hjälpa det! I min frustration så råkade jag slänga ur mig att jag inte bor i Södertälje i vanliga fall och därför inte kan hämta ut receptet på några dagar om dom beställer hem det. Då får jag tillbaka att jag inte får köpa pillrena rabatterat för att jag inte bor i stockholms landsting! Måste alltså betala 200:- mer för att hämta ut mina piller.. Uuunderbart!
Här får ni en liten läsvärd länk som jag tycker beskriver utmärkt hur vårt samhälle ser ut idag...

Jaja, jag ska inte vara bitter, jag blev iallafall på lite bättre humör efter att ha gått runt på stan i solen. Fick med mig en mascara, lite badskum och ett paket med avfärgningsmedel - Yes, jag ska bli blond igen! Får se hur länge det håller..

En liten palm fick också följa med hem från Vagnhärad, gillar min lilla fina hörna <3


Hej!
Jag heter Tove och är 22 år, har precis börjat plugga till sjuksköterska på Linköpings universitet i Norrköping och trivs hittills hur bra som helst.
Ett stort intresse som jag har är fotograring.

Här kommer ni kunna läsa om min vardag och ta del av mina fotografier.