Dag 2

Igår var det en händelserik dag som började ganska lugnt med att jag vaknade, gick upp och insåg.. Jag har ingen frukost! Jag har verkligen inte planerat det här med mat.. Hela mitt skåp i rummet är fullt med mat, men enbart torra fröer, påsar med div. mjölliknande lchf-produkter, pulversåser, kryddor och sweet chilisås. Det kan man ju inte göra frukost på! Som tur var så hittade jag lite brieost och ett ägg som jag kokade, mycket mättande (not).
 
Efter det så stack jag ut på stan och träffade en blivande klasskamrat. Gick runt och köpte lite nödvändigheter och utforskade galleriorna. Norrköping måste vara världens bästa stad, det finns inga affärer som jag saknar här. Dessutom så är det väldigt mysigt med strömmen som går genom stan och spårvagnarna som man hela tiden måste akta sig för ;)
 
På kvällen så skulle nollan återigen samlas framför kåkenhus för att sedan tillsammans gå till studentpuben vattentornet. Jisses vilket ställe! Ett stort vattentorn ombyggt till studentlägenheter med en pub i botten och en terass högst upp (som jag inte besökte men som tydligen skulle vara i särklass). Puben har inriktat sig på olika sorters öl och alla som jobbar där jobbar gratis. Ingen hyra har de heller, så allt är väldigt billigt.
Jag kan ju tyvärr inte dricka öl efter att jag som 18 år blev alldeles för bakis på det, varje försök slutar likadant. Jag testade faktiskt att beställa in en lättdrucken öl nu, men efter två klunkar mådde jag illa.
Såå, det fick bli irrländsk cider för mig, väldans god :D
 
Vi lekte laglekar också, mitt lag vann två gånger ;) Jag gjorde dessutom bort mig lite då jag, i ett tappert försök att efterlikna någon som fick en ångestattack, slängde mig (halvt ramlade) ner på golvet (vi körde charader). Eheh..
 
Lyckad kväll iallafall! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej!
Tove heter jag och är en musik- och filmälskande crazy cat lady. Fotografering är också roligt!
Jag pluggar just nu till sjuksköterska i Norrköping men tar examen till sommaren och får se vart livet bär av efter det!