Fulsittning

Igår var ssk-nollan och at-nollan på fulsittning! Temat var beachparty, men eftersom att jag kom nästan direkt från tåget (hemma och gjorde lunch och fixade lite annat mellan också) så hann jag inte direkt förbereda mig. Jag sprang lite snabbt in på new yorker och hittade ett par fula solbrillor och någon pastellfärgad blomma att ha på armen, sedan var jag inte så beatchig av mig, haha.
Vi förfestade på DK, ett studentboende här i norrköping. Jag hade köpt med mig en flaska vin som inte gick åt, det kändes lagom roligt att behöva lämna den då vi inte fick ta med alkohol på själva sittningen. Bättre planering nästa gång!
Sittningen var iallafall grymt rolig! Spex och bordsvisor, alkohol, god mat och massa prat. Jag var riktigt hyper fram tills all energi tog slut.
Det har varit väldigt mycket för mig den här veckan med flytt, nollning och begravning så jag var helt slutkörd igår, det blev därför ingen efterfest för mig, jag gick ensam hem och sparade energin till ikväll istället.
 
Ikväll är det fest på DK igen och sedan utgång på studentkrogen Trappan. På söndag är det vilodag och på måndag börjar allvaret.

 
En sak är säker, jag kommer nog aldrig behöva köpa någon mer penna i mitt liv ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej!
Tove heter jag och är en musik- och filmälskande crazy cat lady. Fotografering är också roligt!
Jag pluggar just nu till sjuksköterska i Norrköping men tar examen till sommaren och får se vart livet bär av efter det!