Ny början!

Tänkte sätta igång och blogga lite här igen då jag har kommit in på sjuksköterskeprogrammet Linköpings universitet i Norrköping (Liu i nkpn.).
Igår for jag och mamma ner med bil och hästtransport (jag ville absolut ha med min säng) packad med div. kartonger och klädpåsar. Jag har alltid haft en tendens att ta med mig på tok för mycket saker när jag flyttar och trots att jag sorterade väldigt noga den här gången så blev det inget undantag.
 
Akvariumet fick självklart hänga med!
Nu sitter jag på mitt rum här på gripen och ska börja packa upp mina saker, har precis insett att jag har för lite garderober och vette tusan vart jag ska göra av alla mina kläder! Garderoberna är inte de största här..
 
Igår var första dagen på nolle-p, vi möttes upp kl.17 utanför Kåkenhus, Campus Norrköping. Jag var lagom nervös, men såg inte ut att vara ensam om det ;) Kvällen vigdes åt lekar och hatteri - vi skulle göra väldigt snygga hattar som vi nu ska ha på oss varje gång vi ska till eller från någon aktivitet/campus under nolle-p. Min blev väldigt snygg om jag får säga det själv :D
 
Bilden lånad av organisationen fadderi
 
 
När jag kom hem var jag helt slut, som tur var så hade jag en vegetarisk pizza som jag bara behövde ställa in i ugnen, efter att ha ätit den så däckade jag i min mysiga säng med ett hav av kuddar runt mig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej!
Tove heter jag och är en musik- och filmälskande crazy cat lady. Fotografering är också roligt!
Jag pluggar just nu till sjuksköterska i Norrköping men tar examen till sommaren och får se vart livet bär av efter det!