Sällskap

 
"Hej jag heter Puma och jag har hållit matte sällskap hela dagen medan hon har pluggat till tenta"

Juletider

 
 
 
 

Gammaldags

 
Jag är svag för bilder i stil med gammal dokumentär - svartvitt och lite brusigt. Det ska helst se ut som att bilderna är fotade med en gammal analog kamera.
Jag försökte mig på lite sådan redigering igår kväll (natt). Jag kan inte påstå att jag är speciellt duktig på redigering, det är något som jag verkligen vill bli bättre på. Lyckades väl sådär och är mest nöjd med redigeringen på den första bilden. Det är svårt!
 

Tänkvärt

 

3 mål i livet

 

tentaplugg och huvudvärk

 
Jag har varit fullt upp med tentaplugg de sista dagarna så det har inte hunnits med något bloggande! Nu är tentan över iallafall, jag gjorde mitt bästa och har fått vila upp mig iallafall en dag! Imorgon börjar föreläsningarna och sedan blir det plugg till nästa tenta, yeey!
Jag verkar ha åkt på någon halvförkylning också. Jag blir nästan aldrig riktigt sjuk utan går runt med huvudvärk och snuva i veckor utan att det riktigt bryter ut, irriterande!

P.s. jag måste ha varit lagom trött i veckan, lyckades på något sätt radera det förra inlägget jag la upp med den här bilden, bra jobbat! Imorn ska iallafall snön komma :)

Hej!
Jag heter Tove och är 22 år, har precis börjat plugga till sjuksköterska på Linköpings universitet i Norrköping och trivs hittills hur bra som helst.
Ett stort intresse som jag har är fotograring.

Här kommer ni kunna läsa om min vardag och ta del av mina fotografier.