Skön känsla..

Lite klotter i blocket medan jag lyssnade till en ointressant och oviktig föreläsning ;)
 
.. När man har gjort alla "måsten" för dagen och kan ägna kvällen åt att göra vad man vill! Jag ska laga mat, se ett avsnitt av Alla är fotografer och kanske rita.
 
Jag köpte ett skissblock och en penna igår, tänkte att jag skulle försöka bli duktig på att rita igen. Jag gjorde det mycket när jag var liten men har lagt det på hyllan i ett antal(!) år. Det är värt ett försök, speciellt nu när det är mörkt ute och jag inte kommer ut och fotar så mycket :)
 

Bröllopsparet

 
En bild på ett jättefint par från i somras!
Jag fick äran att fota Jens och Linas bröllop i somras och här är en av de bilder som jag blev mest nöjd med :)
Riktigt roligt var det, trots att jag vaknade förkyld och höll på att svimma under vigseln, lagom tajmat..
 
Jag gillar att ställa upp och fota människor som ber mig om det, speciellt de jag känner. Däremot så är det väldigt trist när man inte får något tillbaka för det.
Nu var det självklart att jag fotade min brors bröllop, det är det minsta jag kan ge honom för han är verkligen världens bästa bror. Däremot så har det hänt flera gånger tidigare att jag har fotat åt vänner som bryter mot överenskommelser och jag tycker ett namn under en offentlig bild det minsta man kan ge någon som ställer upp och fotograferar gratis.

Inte på topp...

Umgicks med Malin och Ellen i Nyköping för ett par veckor sen!
 
Nej, ikväll är jag inte på topp. Handen värker (lyckades bli biten av en hund i helgen) och jag är trött och frusen.
Trots incidenten så har helgen varit kanon! Vandrarhem med Sebbe från lördag till söndag och hotell med mamma från söndag till måndag. Hotellfrukost <3
 

Plugga utan plugg

 
Träffade ett par vänner idag för plugg. Vi åt pannkakor och snackade och.. Sedan bara for tiden iväg och så blev det med det pluggandet.
Jag får försöka sätta mig ner en stund nu istället. ;)
 
Jag tog en liten fotorunda på vägen hem och lekte med ljuset från gatubelysningen! Motivationen (och humöret för den delen) är inte på topp nu under årets mörkaste och dystraste månad, men jag får försöka göra det bästa av situationen.
Proppar i mig D-vitamin och försöker ge mig ut på promenader så ofta jag orkar och kan.
 

Hej!
Jag heter Tove och är 22 år, har precis börjat plugga till sjuksköterska på Linköpings universitet i Norrköping och trivs hittills hur bra som helst.
Ett stort intresse som jag har är fotograring.

Här kommer ni kunna läsa om min vardag och ta del av mina fotografier.