"Nu ska jag inte flytta på lääänge.."

.. tänkte jag när jag hade bott in mig och insett att jag trivdes i mitt rum här på gripen, men jag hade verkligen fel.
Två veckor senare konstaterades en vattenskada i mitt badrum och de måste riva upp hela golvet både i badrummet och i det stora rummet. Jag kan inte bo kvar under renoveringen och har därför blivit tvungen att flytta.. igen.
Som tur är så fick jag ett likadant rum fast tre våningar upp, så flytten blev inte så lång.
Det positiva med det här är att jag kommer komma tillbaka till ett helt nyrenoverat rum, dessutom så kommer jag få kyl och frys i rummet när allt är klart! Lite plåster på såren..
 
Annars då? Igår var jag med Terese och Elin på kalasmottagningen på cloetta center i linköping, en mässa med information om allt möjligt intressant och studentrelaterat. Sprang runt som en tok och tog gratisprylar, godis och deltog i tävlingar som jag inte kommer vinna. Kvällen avslutades med Hoffmaestro och skjuss hem, skönt!
Idag har jag gått runt med bomull i huvudet och känt mig allmänt korkad när jag inte har hängt med på vad folk har sagt. På det så skulle jag ju dessutom flytta resten av mina prylar upp till det nya rummet och svara på frågor som det inte gick att hitta information om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej!
Tove heter jag och är en musik- och filmälskande crazy cat lady. Fotografering är också roligt!
Jag pluggar just nu till sjuksköterska i Norrköping men tar examen till sommaren och får se vart livet bär av efter det!