Konsten att plugga utomhus..

 
 
 

Läget idag

På grund av väldigt mycket plugg så har jag försummat bloggen den här terminen. Jag har helt enkelt inget roligt att komma med då jag i perioder knappt har tid att göra något annat än att sitta med näsan i pluggböckerna. Just nu är jag i en sådan period, men jag känner ändå att jag måste skriva några rader för att åtminstone hålla bloggen vid liv!
 
Jag har skaffat träningskort och börjat gymma iallafall, bara för att försöka hålla igång kroppen och få lite energi då man sitter still väldigt mycket annars. Jag är ju van vid att hålla igång i stallet och blir lätt rastlös. Springer en del också :)
 
 
Jag har även gått med i sjuksköterskornas festeri i Norrköping, SSKadat :) Vi är ett härligt gäng och jag ser verkligen fram emot nästa år med festeriet och allt vad det innebär (fester, sittningar m.m.). Självklart så är jag festeriets foto, webb & it-ansvariga ;)

Hej!
Jag heter Tove och är 22 år, har precis börjat plugga till sjuksköterska på Linköpings universitet i Norrköping och trivs hittills hur bra som helst.
Ett stort intresse som jag har är fotograring.

Här kommer ni kunna läsa om min vardag och ta del av mina fotografier.